17 Haziran 2009 Çarşamba

Casusluk ve Casusluğun Traviandaki Önemi

Öncelikle casus nedir isterseniz ondan bahsedelim.

Casus gerçek anlamda bildiğiniz gibi düşmanınız hakkında bilgi toplamak için özel olarak yetiştirilen insanlara verilen addır.Bu metin Travian-oyun-hileleri.blogspot.com sitesine aittir bir kaç dökümandan esinlenerek derlenmiştir. İzinsiz kullananlar hakkında yasal yollara başvurulur.


Travianda casusluğun temel amacı ise oyundaki düşmanlarınızın köylerini inceleyerek köyündeki asker, hammadde, sur köşk veya saray gibi seviyelerini öğrenmektir.

Temel amacı bu olmasına rağmen siz casusları başka amaçlarla da kullanabilirsiniz.Bu metin Travian-oyun-hileleri.blogspot.com sitesine aittir bir kaç dökümandan esinlenerek derlenmiştir. İzinsiz kullananlar hakkında yasal yollara başvurulur.


Örneğin siz başkalarına casus gönderip onun hakkında bilgi alabildiğiniz gibi başkalarıda size casus gönderip sizin bilgilerinizi alabilir. Bu durumda ise yapılacak en mantıklı iş casus sayısını arttırmaktır. Köyünüzdeki özellikle Merkez köyünüzdeki casus sayısını arttırırsanız başkalarının sizin bilgilerini öğrenme ihtimalini azaltabilirsiniz ve diğer köylerinizde de en az birer tane casus bırakırsanız en azından size kimlerin casus gönderdiğini öğrenebilirsiniz.Bu metin Travian-oyun-hileleri.blogspot.com sitesine aittir bir kaç dökümandan esinlenerek derlenmiştir. İzinsiz kullananlar hakkında yasal yollara başvurulur.


"Banane kim nereyi gözelerse gözetlesin gözetlemekle bir şey olmaz" düşüncesini gütmemeniz sizin yararınıza olur çünkü bu oyunda en önemli şey rakipleriniz hakkında iyi ve gerekli bilgiyi toplayabilmektir.

Casus en çok saldırı sırasında size yardımcı olacaktır. Örneğin bir saldırı sırasında saldıracağınız kişinin tüm köylerine sık sık casus göndermeniz sizin yararınıza olur. Bu durumda kolaylıkla karşınızdaki kişinin o anda online olup olmadığını ordusunun olup olmadığını ve ordusunu kaldırıp kaldırmadığını görebilirsiniz.

Bu bilgiler sizin ordunuzun köye saldırısı sırasında zorluk yaşayıp yaşamayacağını bilebilmenizi, tespit edebilmenizi ve karşınızdaki kişinin hangi saat aralığında online olup olmadığını anlayabilmenizi sağlar.
Bu metin Travian-oyun-hileleri.blogspot.com sitesine aittir bir kaç dökümandan esinlenerek derlenmiştir. İzinsiz kullananlar hakkında yasal yollara başvurulur.

Bu arada önemli bir durum ise vahalar ile ilgili. Bir çok oyuncu daha doğrusu oyunu orta seviyede bilen oyuncular askerlerini online olmadıkları zamanlarda köyde tutup riske etmektense vahalarına destek olarak gönderirler ve vahalara genelde casus koymazlar. Bu yüzden bir oyuncuya saldırırken özellikle vahalarına da casus göndermeyi unutmayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder