17 Haziran 2009 Çarşamba

Travianın insan hayatı üzerindeki etkileri

Bir önceki yazımızda size travianın tamamen bir oyundan ibaret olduğunu belirtmiştik. Buna rağmen bu oyun insan hayatını ciddi şekilde etkiler. İnsanı sürekli oyunu takip ettirmesinden dolayı gereğinden fazla biçimde asosyal yapar hatta kimi zaman uyku bozukluğu, zayıflama gibi etkileri de olur.Bu metin Travian-oyun-hileleri.blogspot.com sitesine aittir bir kaç dökümandan esinlenerek derlenmiştir. İzinsiz kullananlar hakkında yasal yollara başvurulur.

Bu oyun tamamen gerçek zamanlı olduğundan dolayı siz oynarken birileri uyuyor olabiliceği gibi, siz uyurkende birileri bu oyunu oynuyor olabilir.

Bu yüzden oyunda sürekli aktif olmanız sürekli oyuna emek harcamanız gerekiyor. Oyuna gerektiği kadar emek harcatıktan sonra oyun artık sizin bir parçanız oluyor.Bu metin Travian-oyun-hileleri.blogspot.com sitesine aittir bir kaç dökümandan esinlenerek derlenmiştir. İzinsiz kullananlar hakkında yasal yollara başvurulur.

Örnek vermek gerekirse 2, 3 ay oyuna ciddi bir şekilde kendinizi kaptırdığınızda saatlerinizi hatta günlerinizi bu oyuna vermiş oluyorsunuz ve bunun sonucunda da ciddi seviyede bir emek harcamış oluyorsunuz.

Hiç bir insan 2 -3 ay emek verdiği bir şeyin kolayca yok olmasını göze alamaz bu yüzden de oyuna harcadığı emeğin yok olmamasını, ziyan olmamasını isteyen insanlar emeği kaybolmasın diye daha fazla emek harcamaya daha fazla fedakarlık yapmaya başlıyor .

Bazen bu fedakarlık günün 13, 14 saatini bilgisayar başında geçirmek oluyor. Bazen telefonun alarmını kurup gecenin 2'sinde 3'ünde uyanmak oluyor.Bu metin Travian-oyun-hileleri.blogspot.com sitesine aittir bir kaç dökümandan esinlenerek derlenmiştir. İzinsiz kullananlar hakkında yasal yollara başvurulur.

Üstelik oyun sadece gece olan uykunuzu değil, gündüz olan işlerinizi ertelemenize, iptal etmenize hatta bazen sevgilinizle kavga etmenize neden oluyor.

Örnek vermek gerekirse gündüz bir kademe basmak için kız veya erkek arkadaşınızı bekletebiliyorsunuz, işe geç kalabiliyorsunuz hatta ve hatta toplantılara bile geç girebiliyorsunuz.

Çoğu kişi bu yazıyı okurken "yok artık canım ben bu kadar kendimi mümkün değil kaptıramam benim yapmam gereken şu, şu işler var" diyip kendini teselli ediyodur ama bu boşuna bir tesellidir.

Gerektiği zaman iradesi en kuvvetli bir insanı bile bilgisayar başından kaldırmayacak kadar kasvetli ve şehvetli bir oyundur travian.Bu metin Travian-oyun-hileleri.blogspot.com sitesine aittir bir kaç dökümandan esinlenerek derlenmiştir. İzinsiz kullananlar hakkında yasal yollara başvurulur.

Kimi insanların rüyasını, kimi insanların ise hayallerini bile değiştirir.

Bir yandan başkaların köylerini istila etmenin mükemmel keyfine varırken bir yandanda kayıp geçen zamanın, uykusuz geçen zamanların acımasız yorgunluğunu yaşıyorsunuz.Bu metin Travian-oyun-hileleri.blogspot.com sitesine aittir bir kaç dökümandan esinlenerek derlenmiştir. İzinsiz kullananlar hakkında yasal yollara başvurulur.
Bizim bu siteyi size sunup, oyunun hilesiyle ilgili program yapmamızın ise tek amacı tamamen bu. Yani sizin uykusuz zaman geçirmeyip, sosyal hayatınızı aksatmayıp tamamen oyunun zevkini, keyfini yaşamanızdır.Bu metin Travian-oyun-hileleri.blogspot.com sitesine aittir bir kaç dökümandan esinlenerek derlenmiştir. İzinsiz kullananlar hakkında yasal yollara başvurulur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder