17 Haziran 2009 Çarşamba

Travianda ilk olarak oyunun başında yapılması gerekenler

Travian'da yeni oyuna başlayan bir oyuncuya daha önce de dört odun, dört demir, dört tuğla ve altı tahıl alanına sahip bir köyü, köyünün içinde de birinci seviyede bir Merkez Binası olduğunu söylemiştik. Oyuncular bu hammadde alanlarını geliştirmek ve köylerindeki bina kurulabilecek boş alanları binalarla doldurmak için pek heyecanlı olurlar. Kafalarında kurmak istedikleri bir bina vardır ve Oyun Yönergesi'ne bakarak onu yapabilmek için diğer koşulları sağlamaya çalışırlar.Bu metin Travian-oyun-hileleri.blogspot.com sitesine aittir bir kaç dökümandan esinlenerek derlenmiştir. İzinsiz kullananlar hakkında yasal yollara başvurulur.


Oyun stratejiniz ne olursa olsun, oyunun ilk aşamalarında kurmanız gereken ilk bina Kışla'dır. Oyunun ilk aşamalarında hammadde alanlarınız gelişmemiş olacağı için askerlerinizi, henüz asker basmak yerine tahıl geliştirmeyle uğraşan acemi oyunculara yağmaya göndererek istediğiniz kadar hammaddeye sahip olabilirsiniz. Bu sayede hem kendiniz diğer oyunculardan daha fazla hammadde tüketirsiniz hemde çevrenizdeki oyuncuları yağmaladığınız için onların gelişimini sekteye uğratmış olursunuz.Bu metin Travian-oyun-hileleri.blogspot.com sitesine aittir bir kaç dökümandan esinlenerek derlenmiştir. İzinsiz kullananlar hakkında yasal yollara başvurulur.

Hatta bazı oyuncular sizin yağmalarınızdan sonra size kin duyucağı için oyuna daha fazla asılırlar ve ne kadar asılırlarsa asılsınlar siz onlardan daha üstün olacağını z için sürekli olarak bir hammadde kaynağınız oluşmuş olur.

Köyünüzde Kışla'nızı kurduktan sonra komşularınızdan gelen hammadde ya da tahıl fazlalığına göre Tahıl Ambarı, ya da Hammadde Deposu kurabilirsiniz. Elbette, özellikle oyunun ilk günlerinde tahıl üretiminizin artıda olmasına dikkat etmelisiniz. Tahılınızın fazla olması ordunuzun fazla olması anlamına gelir. Unutmayın her zaman orduyu besleyebilmek için tahıla ihtiyaç duyucaksınız.Bu metin Travian-oyun-hileleri.blogspot.com sitesine aittir bir kaç dökümandan esinlenerek derlenmiştir. İzinsiz kullananlar hakkında yasal yollara başvurulur.

Oyunun ilk günlerindeki yağmalama ve yağmalanma durumu, bir oyuncu olarak sizin kaderinizi belirleyecek en önemli konulardan bir tanesidir. Kendi kazdığınız kuyuya düşüp başkaları tarafından yağmalanmak istemiyorsanız oyunun başlarında ufak çaplı bir sığınak kurabilirsiniz. Bu sayede sizinle aynı seviyedeki oyuncular sizi yağmalayamayacaktır.

Oyunun başlarında özellikle geliştirmeniz gereken bir bina vardır ki buda Merkez binası. Merkez binası sayesinde diğer binaların yapımı daha kısa sürede tamamlanır. Oyunun ilk başında asıl düşmanınızın diğer oyuncular değil de zaman olduğunu unutmayın. Zamana karşı hızlı olmanız gerekmektedir.

Oyun başlarında önemli olarak kurmanız gereken bir bina da Kahraman Kışlası'dır. İleride ordunuz için çok önemli bir unsur olacak kahramanı bir an önce ortaya çıkarmak ve kestiğiniz düşman askerleriyle besleyerek seviyesini geliştirmek önemlidir. Ancak Kahraman Kışlası'nı bir an önce kurmanın bir başka avantajı da yakınınızdaki vahaları diğer oyunculardan önce ele geçirmektir. Oyunda başarınız özellikle tahıl vahalarını diğer oyunculardan önce ele geçirip elinizde tutabilmenizle yakından ilgilidir.Bu metin Travian-oyun-hileleri.blogspot.com sitesine aittir bir kaç dökümandan esinlenerek derlenmiştir. İzinsiz kullananlar hakkında yasal yollara başvurulur.

Oyunda bahsettiğimiz gibi zaman çok önemlidir ve bu zamanı size kazandırıcak programı ücretsiz olarak sunuyoruz. Eğer gelişmek istiyorsanız size en çok yardımcı olacak şeylerin başında yazdığımız program geliyor.

Her şeyden önemlisi oyunda ilk yapmanız gereken yazdığımız programın kullanımını öğrenmek :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder